Látogatók

2009.08.28. 05:03 Agi_Andris

Last minute

 Utolsó alkalmunk a komoly nyaralásra. Ma indulunk Balatonra, hogy kihasználjuk a nyár végét egy kétnapos hétvége erejéig, hiszen nekem vasárnap hajnalban vissza kell jönnöm dolgozni. Nincsenek terveink. Annyi csak, hogy nem kelünk fel akkor, amikor máskor már rég.

Az utazás autó nélkül kicsit bonyolult. Nem is a vonatozás része aggályos, hanem az addig való eljutás. Balatotnon ugyanis már lesz autó, tehát szükség van az új, kornak megfelelő, ámde nehéz autósülésre. Nagytáska: Gyerek. Nem sokkal kisebb táska: Ági. Egészen pici táska félig: Andris. Plusz gyerekülés, babakocsi. Elkezdtem végtelen tisztelettel adózni a serpák iránt. Azonban, ha egyszer, megérkezünk, ez már mind mitsem fog számítani.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása